Історія (біографія) гурту Amatory

Amatory (рос. Аматорі) — російський рок-гурт. Створений в 2001 році в Санкт-Петербурзі. Лауреат Russian Alternative Music Prize.

Офіційний сайт: http://www.amatory.ru/

Myspace: http://www.myspace.com/amatoryspace

Стиль(і): Nu Metal / Metalcore

Країна: Російська Федерація

Фестивалі: Global East Rock Festival Georgia 2011

Додав: Se7en

Склад Amatory

  • Денис [DENVER] Животовський — бас-гітара, вокал
  • Олександр [ALEX] Павлов — ритм-гітара
  • Данило [STEWART] Свєтлов — ударні
  • Вячеслав [SLAVA] Соколов — вокал
  • Дмитро [JAY] Рубановський — соло-гітара

Колишні учасники:

  • Євгеній [PJ] Потєхін — вокал, гітара (був призваний в армію якраз перед записом альбому «Хлеб»)
  • Олексій [LEXUS] Овчінніков — вокал (покинув гурт після запису альбому «Вечно прячется судьба»)
  • Сергій [GANG] Осєчкін — гітара (пішов з життя: рак печінки, 08.08.1983 — 15.03.2007)
  • Іван Людевіг — сесіонний гітарист
  • Микола Юр'єв — сесіонний гітарист
  • Ігор [IGOR] Капранов — вокал

Дискографія Amatory

  • 2003 — Вечно прячется судьба
  • 2004 — Неизбежность
  • 2006 — Книга мёртвых
  • 2008 — VII
  • 2010 — Инстинкт обречённых

Джерело: © http://uk.wikipedia.org/wiki/Amatory

Офіційні відео-кліпи Amatory

[AMATORY] - Черно-Белые Дни
Додав: Increase
Переглядів: 7725
Тривалість: 04:07
[AMATORY] - Осколки
Додав: Increase
Переглядів: 3280
Тривалість: 04:
[AMATORY] - Преступление против времени
Додав: Increase
Переглядів: 2172
Тривалість: 04:50

Інші оголошені на Global East Rock Festival Georgia 2011 гурти: Carthagods, Cemetery Of Scream, Dark Tranquillity, Defenders Of Tanelorn, Dismorial, Divahar, Ken Hensley, Lock Up, Metal ScenT, Metsatöll, Moribund Oblivion, Rema, Sabaton, Signs, Silence Lies Fear, W.H.I.T.E.

Створено: 14 липня 2011 р. 22:12 Відредаговано: 14 липня 2011 р. 22:19
Dark Tranquillity